Julen är här!

Vi tar ett uppehåll i vår resa genom världens dekor och stannar denna gång till vid ett tema som alla känner igen, ett tema som förenar oss alla över massor av kontinenter. Vi menar såklart julen!

Glittrande julgranskulor, lysande julstjärnor i fönster och doften av glögg och lussekatter. Finns det något bättre än juletiden? Runtom i världen omvandlas de dystra, mörka gatorna till lysande promenader med juldekorationer som värmer ens hjärta i det kalla.

Även hemma dekoreras det fullt. Julgranar i alla olika former och färger med julkulor i mängder av olika färger, former, storlekar och mönster. På senare tid har alltfler dekorerat med vita julgranar, andra som dekorerat med plastblommor i granarna. Ja, fantasin kan flöda.

På fönsterbrädor sitter jultomtar, snögubbar och julblommor. Kanske monterar man ihop en tågbana runt julgranen eller sätter julgranen på en röd matta. Julbocken kan hälsa familj och vänner välkomna vid dörröppningen.

På matbordet kan man dekorera med fina dukar i julens färger. Man får heller inte glömma adventsljusstakarna som ska leda oss till julafton. På fönsterbrädorna kan man även dekorera med ljusstakar som kommer i alla möjliga mönster och färger. Ovanför de kan man hänga upp fina julstjärnor som lyser upp det mörka vädret.

Med julen kommer även stressen med att finna de perfekta klapparna. På Lexan Decor kan man finna något för alla. Kanske en väggdekor, en spegel eller varför inte en staty. Låt fantasin flöda och klicka dig runt på vår hemsida för att hitta något för just dig.

God jul på er alla önskar vi på Lexan Decor.